Alkaten cevi za vodooskrbo stanovanjskih hiš

Alkaten cevi, ki so narejene iz polietilena, uporabljamo za primerno vodooskrbo stanovanjskih hiš. Taka vrste cevi je primerna za vkop v zemljo. Po drugi strani pa take cevi niso primerne za distribucijo vroče vode ter za podometno montažo.

Lastnosti cevi

Alkaten cevi se ponašajo s številnimi prednostmi, na podlagi katerih se potrošnik ponavadi odloči za njihov nakup ter uporabo. Cevi se ponašajo z veliko korozijsko odpornostjo in tudi življenjsko dobo. Zanje velja, da so prožne in povsem neobčutljive na zemeljske premike manjše narave. Poleg tega se tudi enostavno spajajo in zagotavljajo trajno tesnost.

Prodajni program tovrstnih cevi

Vemo, da so naše zahteve različne in tudi zaradi tega je potrebno biti pozoren pri izbiri pravilnega tipa cevovoda. Pri tem moramo upoštevati tudi namen, za katerega bo cevovod zgrajen, in način gradnje, ki bo najlažji za nas. Material, ki sestavlja cevovod, mora biti odporen proti koroziji, žilav, čvrst, spajanje mora biti zanesljivo, da ga lahko izvajamo tudi na terenu. Vse to pa izpolnjujejo alkaten cevi, ki so za to najboljša možna izbira na trgu.

Cevi se izdelujejo tudi pri nas

Alkaten cevi veljajo za sodobne cevi, ki so narejene iz polietilena. Zanje je značilno, da izpolnjujejo prav vse evropske standarde. Izdelujejo se tudi na področju Slovenije. Veliko podjetij, ki alkaten cevi tudi izdelujejo, vse več truda namenja načrtovanju takih cevi, daj so sistemi, ki so narejeni iz teh vrst cevi, cenovno konkurenčni in tudi tehnično odlični.

Kako spajamo tovrstne cevi?

Alkaten cevi, ki so narejene iz polietilena, se spajajo z varjenjem ali mehanskimi spojkami. Dokazano je, da je veliko bolj kakovosten varjen spoj. Tega lahko izvedemo tudi pri novi napeljavi in tudi tam, kjer voda sploh ni prisotna.

YouTube video

Najcenejše cevi iz polietilena na spletu

Če želimo tudi v domačem okolju imeti vodovodne sisteme, ki bodo narejeni iz najbolj kakovostnih cevi, je potrebno kupiti potreben material. Najcenejši material te vrste lahko naročimo v priljubljeni spletni trgovini, kjer so alkaten cevi ena od najbolj priljubljenih izdelkov, ki se dobro prodajajo po spletu. Njihova spletna cena je namreč precej nižja od drugih cen tovrstnega materiala na trgu. Če kupimo večjo količino takih cevi, seveda privarčujemo veliko denarja.

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top