Kontrola pristopa povečuje varnost podjetja

Ste tudi vi med tistimi, ki vam ni vseeno kdo se sprehaja po vašem podjetju in kdo dostopa do zaupnih poslovnih informacij? Prepričan sem, da tudi vam ni vseeno. Pa ste že kaj naredili na tem področju? Morda ste razmišljali o najemu varnostne službe, pa se zanjo niste odločili, ker je to prevelik stroškovni zalogaj.

Podjetje Allhours vam ponuja rešitev, in sicer je to elektronska kontrola pristopa. Prava kontrola pristopa bo lahko brez prisotnosti fizičnih varnostnikov zagotovila, da v vaše podjetje ne bo mogla vstopiti nepooblaščena oseba in da bodo do ključnih poslovnih podatkih lahko dostopali le tisti, katerim boste to vi dovolili.

Kontrola pristopa je varnostnik, ki nikoli ne zaspi

Če ne drugje, ste vsaj v kakšnem filmu lahko že videli, da je varnostnik na svojem delovnem mestu zaspal in da je bilo podjetje, katerega naj bi ta varnostnik varoval, zaradi tega oškodovano. Kontrola pristopa, kot jo ponuja Allhours, pa je varnostnik, ki nikoli ne zaspi.

kontrola pristopa

Namreč, ne gre za fizično osebo, ampak za strojno in računalniško opremo, ki vam jo strokovnjaki namestijo v vašem podjetju. S kontrolo pristopa, boste vi veliko mirneje spali, v podjetju pa se bodo veliko bolje počutili tudi vaši zaposleni.

Večja varnost zaposlenih, pomeni večjo učinkovitost

Še posebej to velja za podjetja, ki se ukvarjajo s takšno dejavnostjo, ki je zelo zanimiva za lopove in nepridiprave. Seveda večja varnost zaposlenih je pomembna v vsakem podjetju, samo v nekaterih je to bolj pomembno v drugih manj.

kontrola pristopa

Kontrola pristopa, pa pomeni večjo varnost, saj onemogoča vstop v podjetje nepovabljenim osebam, kar posledično pomeni večjo varnost zaposlenih in s tem tudi večjo učinkovitost, saj ne bodo rabili razmišljati: »Kaj, če vstopi nepridiprav?«. Torej poskrbite, da bo kontrola pristopa v vašem podjetju primerno urejena in ne da se vam bo strošek hitro povrnil, v kratkem se bo tudi prihodek podjetja povečal, ker bodo vaši zaposleni bolj učinkoviti.

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top