Polepšajte steno z nalepkami

Poceni stenske nalepke so super način, kako polepšati steno. Če se vam te zdijo puste, je sedaj čas, da to spremenite! Še nikoli ni bilo na voljo toliko različnih možnostih na to, saj se danes dobi res vse sorte motive, ki jih lahko nalepite na steno. Najbolje pa je, da vas to ne stane veliko denarja, kar pomeni, da lahko poceni stenske nalepke enostavno odstranite, ko se jih naveličate, ter na steno nalepite nove. Zaradi nizke cene to lahko storite celo večkrat na leto in vaš dom bo vsakič zasijal v novi luči, ne da bi morali za to zapravljati veliko denarja.

Ko na steni nekaj manjka…

Verjetno imate tudi vi kakšno steno, za katero se vam zdi, da na njej nekaj manjka. Marsikdo zato išče načine, kako jo polepšati. Nekateri prepleskajo steno z živo barvo ali nanjo kaj narišejo. Nekateri izberejo različne umetniške slike, printe, fotografije ali pa uokvirijo vsaj otroške risbe in jih obesijo na steno. Drugi pa v ta namen uporabijo poceni stenske nalepke, ki pašejo kamorkoli. Torej tudi tja, kamor umetniških del ne morete namestiti oziroma za to ni prostora, kar pomeni, da je tak način dekoracije zelo priročen in vsestranski.

Polepšajte vrata, ogledalo ali pohištvo

Poceni stenske nalepke se lahko nalepi praktično kamorkoli. To torej pomeni, da niso primerne le za polepšanje zida oziroma stene, ampak se lahko nalepijo tudi na vrata, ogledalo ali pohištvo oziroma kamorkoli drugam. Možnosti je tako res veliko in tako jih lahko uporabite tudi v prostorih, v katerih nimate nobene proste stene. Nalepke so na voljo tudi v zelo različnih dimenzijah – od res velikih do manjših, kar pomeni, da lahko prostoru, kamor jih boste nalepili, prilagodite tudi njihovo velikost ter izberete takšne, ki bodo najbolj ustrezne.

YouTube video

Kje kupiti poceni stenske nalepke?

Največjo izbiro različnih kakovostnih nalepk za na steno z res lepimi motivi boste našli na spletni strani stenska-nalepka.si. Njihove cene so super, zato bodo zagotovo navdušile tudi vas, še bolj pa vas bo navdušilo tisto, kar ponujajo. Nudijo namreč raznoliko ponudbo dekoracije za vse okuse ter vam omogočajo, da izberete poceni stenske nalepke po svoji meri, pa naj si bodo to takšne za otroško sobo in s simpatičnimi ter pisanimi motivi, piši-briši, svetleče, takšne s 3D učinkom ali morda kakšne druge. Ker je izbira tako velika, se je kar težko odločiti, katere izbrati, saj so prav vse zelo lepe.

Piši briši stenske nalepke so vse popularnejše.

Najbolje je, da za vsak prostor izberete en motiv, pa še kakšnega rezervnega, s katerim ga boste zamenjali po določenem času. To sicer nikakor ni potrebno, saj gre za kakovostne poceni stenske nalepke, ki imajo res dolgo življenjsko dobo, zato so lahko na steni vse do takrat, dokler se jih ne naveličate. Gre torej za cenovno ugodno, a trajno stensko dekoracijo, ki jo – kot že rečeno – lahko nalepite tudi na vrata, ogledalo ali kam drugam.

Med drugim so v spletni trgovini voljo tudi posebne nalepke za na vrata, ki so oblikovane tako, da prekrijejo celotno površino vrat. Ta tako postanejo nekakšna slika oziroma močen okras prostora, vendar pa to še ne pomeni, da nanje ne morete nalepiti tudi katerekoli druge nalepke in jih tako okrasiti. To pomeni, da lahko dekoracijo popolnoma prilagodite slogu opremljanja in tistemu, kar vam je všeč.

Stenske tapete in drug dekor

Na omenjeni spletni strani pa niso na voljo le poceni stenske nalepke, ampak tudi različna druga dekoracija, s katero lahko okrasite svoj dom, poslovni ali kak drug prostor. Med drugim se pri njih dobijo tudi odlične samolepilne tapete, ki so se pred nekaj leti vrnile v modo in bodo zagotovo ostale modne še dolgo vrsto let, saj se jih je zaradi množice različnih motivov, ki so na voljo, res težko naveličati.

Če pogledate katerokoli arhitekturno revijo ali prenove objektov, ki so jih opremili arhitekti, boste tam zagotovo zagledali vrsto različnih tapet, s katerimi so arhitekti in notranji oblikovalci oplemenitili prostore in jih polepšali. S takšnimi samolepilnimi stenskimi tapetami in neštetimi motivi na njih lahko polepšate kateri koli prostor ter ga tako popestrite in mu vnesete osebni pečat. Prav tako pa boste na omenjeni spletni strani našli tudi različne drug dekor, ki ga lahko uporabite v ta namen in tako poskrbite za lepše bivalno ali poslovno okolje.

Stenske ure. Čas dandanes prehitro beži. Živimo namreč življenjski slog, ki že sam po sebi narekuje prehiter tempo, ki mu včasih kar težko sledimo. Preberi več …

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top