Zunanja igrala za pestro preživljanje otroških dni

Je vaš malček nemiren in ne veste, kam z njegovo odvečno energijo? Če le imate na voljo prostor, potem bodo za vas prava rešitev zunanja igrala, zasnovana z ljubeznijo do otrok in do kakovostnega preživljanja prostega časa zunaj in v naravi. Če imate že sami nekaj idej, lahko tudi sodelujete pri zasnovi in izrisu idejne skice ter upoštevajoč želje vašega malega nadobudneža ustvarite kotiček, ki mu bo omogočil svobodo in brezskrbnost, ob tem pa dal otroški domišljiji in neizčrpni energiji prosto pot.

Če ste navdušeni nad idejo, da bi imeli na svojem dvorišču postavljen lastni otroški kotiček, so zunanja igrala Svet igral proizvajalca odlična priložnost, saj lahko svoje želje in ideje uporabite kot navdih za razvoj novih igral. Lahko pa se tudi odločite za ogled že postavljenih in si izberete postavitev, ki bo najbolj pritegnila pozornost vašega otroka.

Kakšna zunanja igrala so na voljo?

Izbirate lahko med različnimi gugalnicami, tobogani, otroškimi hišicami, igrali za ravnotežje, plezali, igralnimi stolpi, peskovniki vseh možnih oblik in celo trim stezami.

Lesene gugalnice so zelo priljubljene med otroki in tudi odraslimi. Guganje namreč v otroku vzbudi veselje in pozitivno vznemirjenje. Pri gugalnicah so lahko nameščena različna sedala glede na starost otrok. Za najmlajše je tako najprimernejše sedalo z zaščitno ograjo, medtem ko so za starejše otroke primerna gugalna oziroma gumijasta sedala.

Tobogani, otroške hišice, igralni stolpi in še kaj

Zelo zanimiva zunanja igrala so tobogani, ki so na voljo v različnih višinah in barvah, zato si lahko izberete zavite ali ravne tobogane, ki so izdelani iz kovine ali poliestra.

Tudi otroci se potem, ko se utrudijo, radi včasih zatečejo v svoj mir in tišino, zato je zelo pomembno, da jim znate ponuditi tudi to možnost. Najboljša rešitev, ki otroku lahko nudi prijetno zatočišče, je otroška hišica. Tam se bo otrok počutil varno in se bo lahko pomiril. Otroške hišice so lahko samostojna zunanja igrala ali pa so lahko kot sestavni del igralnega stolpa.

Da bo otroška igra še bolj razgibana, so za to popolna izbira igralni stolpi, ki jih je možno prilagoditi glede na otrokovo starost. To je možno doseči s spremembo višine stolpa in spreminjanjem zahtevnosti posameznih igralnih elementov. Največja prednost igralnih stolpov pa je njihova prilagodljivost, saj so vanje lahko vključena še druga zunanja igrala, na primer: otroške hišice, tobogani, plezalne stene, gugalnice in tudi peskovniki.

Kakovost materialov zagotavljajo vsi potrebni certifikati

Poleg tega, da so možne izvedbe v različnih barvnih kombinacijah, velja omeniti tudi to, da je pri izdelavi uporabljen globinsko impregniran les iglavcev in da imajo vsi izdelki ustrezne certifikate, ki so zagotovilo za visoko kakovostna zunanja igrala Svet igral podjetja, ki s tem zagotavlja, da njihovi izdelki ustrezajo vsem veljavnim standardom.

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top