Iščete vzdržljivo zunanje svetilo?

LED reflektorji so svetila, ki so primerna za notranjo ali zunanjo uporabo. Nudijo močno svetlobo in so zelo vzdržljivi. Prav zato so idealno svetilo za uporabo na prostem. Uporabljajo se za osvetlitev objektov in njihove okolice. Brez težav prenašajo različne vremenske dejavnike in omogočajo dobro osvetlitev. Če iščete svetilo, ki bo preneslo nizke temperature, zmrzal in vlago, je takšen reflektor tisto, kar potrebujete! Široko ponudbo si lahko ogledate na volino-svetila.si.

Zunanji LED reflektorji – odlična rešitev

Kakovostni LED reflektorji se odlično obnesejo kot svetila za zunanjo uporabo. Dobro osvetlijo večjo površino ter tako preprečijo morebitne padce, do katerih bi lahko prišlo v temi. Zato se kot zunanja razsvetljava pogosto uporablja za osvetlitev poslovnih stavb in drugih objektov. Osvetlitev pa je vsekakor pomembna tudi z vidika varnosti pred vdori in vlomi. Stavbe, ki niso osvetljene, namreč bolj privlačijo nepridiprave. LED reflektorji se tako lahko uspešno uporabljajo tudi v ta namen – za zagotavljanje večje varnosti in preprečevanje vlomov in vdorov.

YouTube video

Prižiganje in ugašanje je lahko ročno, avtomatsko ali s senzorjem gibanja. Izdelani so iz trpežnih materialov, kar še posebej velja za ohišje. To mora biti vodoodporno, saj je le takšno ohišje varno za zunanjo uporabo. Pomembno je tudi, da ima ohišje čim daljšo življenjsko dobo, enako pa velja za žarnice. Prav zato so najboljši LED reflektorji, saj pri njih žarnic ni treba pogosto menjati. Ena LED žarnica namreč zdrži zelo zelo dolgo. To je bistvenega pomena, če boste reflektor namestili na težje dostopno mesto, kjer je žarnico težko menjati.

Na kaj paziti pri nakupu?

Zunanji LED reflektorji imajo navadno kakovostno ohišje iz aluminija. Med seboj se razlikujejo po barvi svetlobe in svetilnosti. Ta je lahko od 750 do 6000 LM. Od tega je odvisno tudi to, koliko boste morali odšteti za LED reflektor. Zaradi LED tehnologije imajo dobro energijsko učinkovitost. Priklop je enostaven, uporaba prav tako. Pred nakupom preverite še vrsto žarnice ter možnost garancije na nakup. V nekaterih trgovinah je možno dobiti tudi podaljšano garancijo. Četudi se zanjo ne odločite, je takšna podaljšana garancija dokaz, da trgovini in njihovim izdelkom lahko zaupate. Če ti izdelki namreč ne bi bili kakovostni, si ne bi upali nuditi garancije zanje.

 

Preberite si članek o tem, kako se oddaja stanovanja Ljubljana.

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top