Pomoč pri oddaji stanovanja

Sodelavka me je prosila naj ji pomagam pri oddaji njenega na novo preurejenega stanovanja. Njeno stanovanje je prelepo 3-sobno stanovanje, s pogledom na ljubljanski grad. Ima prečudovito svetlobo in lokacijo skoraj v centru mesta. V zadnjem letu ga je popolnoma preuredila in prenovila. Zamenjala je vsa okna in notranja vrata, vse inštalacije, kopalniško opremo in kuhinjo. Tudi kopalnico je delno prenovila. Stanovanje je res takšno, kot bi si ga vsak želel. Še oprema je višjega cenovnega razreda in zelo modernega videza. Skupaj sva napisali oglas: oddaja stanovanja Ljubljana. Še pred tem sem ji pomagala fotografirati stanovanje in vse prostore, vključno z razgledom. Pregledale sva nepremičninske portale, da sva lahko določili pravilno ceno. Stanovanje je seveda višjega cenovnega ranga, a mislim, da z oddajo res ne bo težav prav zaradi lokacije in videza stanovanja.

Skrbno pripravljen oglas

YouTube video

Na spletnem portalu je imel najin oglas oddaja stanovanja Ljubljana kar nekaj ogledov in klikov, a klicev in sporočil bolj malo. Verjetno si lahko le redkokdo privošči najemnino v vrednosti 1.000 evrov mesečno plus vzdrževalni stroški. A sodelavka bo na ta račun lahko vzela kredit in se s svojo družino preselila v predmestno hišo, kjer so si vedno želeli živeti. Ljudje imamo zelo različne želje, nekaterim bolj ustreza mestni vrvež, drugim pa bolj primestni mir. A po dveh dneh končno klic. Gospod se je zanimal za oglas oddaja stanovanja Ljubljana. Sodelavka se je takoj dogovorila za ogled stanovanja, a gospod se ji je že na prvi vtis zdel precej neresen. Bil je umetnik, brez družine, ki je pogosto potoval. Pravi, da sicer ne potrebuje takšnega stanovanja, a mu je zelo všeč. Na koncu se nista dogovorila za najem.

Le dva interesenta

Naslednji dan pa za oglas oddaja stanovanja Ljubljana poklicala prijazna gospa, žena znanega slovenskega poslovneža. Rekla je, da potrebuje stanovanje v Ljubljani, saj bosta dva otroka v prihodnjem letu pričela s študijem v Ljubljani. Njena otroka bi živela skupaj, občasno pa bi bilo stanovanje uporabno tudi za celo družino. Po ogledu so bili vsi navdušeni in se kar takoj dogovorili za enoletni najem. Skrbno pripravljen oglas oddaja stanovanja Ljubljana je obrodil sadove.

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top