Večopravilnost in čudovit dizajn vgradne omare

Vgradne omare uvrščamo v sklop večopravilnega pohištva. Njihov namen ni zgolj shranjevanje naših oblačil, temveč tudi estetska dopolnitev sobe, popoln izkoristek razpoložljivega prostora, ločevanje sobe na več delov in podobno. Vgradne omare čedalje bolj pridobivajo na veljavi. Njihovo zunanjost in notranjost lahko popolnoma uredimo po meri. Izberemo vsak posamezen detajl ali dodatek. Tako lahko na zunanjo stran namestimo ogledalo ali pa izberemo enobarvno podlago, na katero namestimo kakšno sliko ali večjo nalepko. V spalnici odraslih je ponavadi ta vrsta omar v eni do dveh barvah, medtem, ko si v otroških sobah pustimo veliko več svobode in prepuščanja domišljiji.

Naročilo po meri

Kvalitetni in vzdržljivi materiali vsake vgradne omare, zagotavljajo vzdržljivost in večletno uporabo. Namen izbire te vrste pohištva je popoln izkoristek danega prostora in individualna izbira posameznih delov. Izberemo vse od velikosti, barve, razporeditve, števila predalov, polic in obešalnikov do vrste vrat. Ponavadi v manjših sobah izberemo drsna vrata, saj slednja omogočajo večji prihranek prostora. Pri večjih sobah pa izberemo klasična vrata z običajnimi vratnimi krili.

Različni modeli

Klasična postavitev vgradne omare je od stene do stene in od tal do stropa. Lahko tudi sega med dve ali tri stene in se razteza tudi po kotu. Služi tudi kot pregrada med dvema prostoroma. To pomeni, da vanjo segamo iz dveh strani. Izbrati je možno tudi model, ki služi tudi kot prehod med obema prostoroma. To je predvsem primerno za razdelitev dveh otroških sob. Nekateri omare ne uporabljajo v klasične namene. Vanjo postavijo mizo in stol in si oblikujejo domačo pisarno. Povečini pa služi svojemu primarnemu namenu in sicer popolnemu izkoristku danega prostora.

https://www.youtube.com/watch?v=9O4zAJ52V9E

Potek izdelave

Postopek izdelave vgradne omare se začne z meritvijo razpoložljivega prostora in pregledom morebitne izvedbe. Čim stranka pridobi mere, se oglasi pri strokovnjaku, ki jih bo izdelek izrisal in umestil v njen prostor. Dogovorita se lahko tudi za ogled in dodatno izmero prostora. Skupaj izbereta vse elemente in detajle omare, da dosežeta popolno funkcionalnost. Kasneje pridejo strokovnjaki tudi omaro strokovno vgraditi.

Kuhinjski blok je najboljša izbira če želimo najbolje izkoristiti prostor v naši kuhinji. Še več o tem v naši najnovejši objavi.

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top