Izvrstno rojstnodnevno darilo – plinski roštilj

Moj brat bo kmalu praznoval svoj 30. rojstni dan. Njegova punca je malo povprašala znance, če se strinjajo, da kupimo skupno darilo. Seveda se za okrogel rojstni dan spodobi, da se organizira pravo zabavo. A zabavo je organiziral sam, mi smo mu le pomagali pri logističnih zadevah. Problem je nastal, kaj kupiti za darilo. Ideje so padale kot za stavo, a vedno je bila neka ovira. Na primer: terarij odpade zaradi premajhnega stanovanja, prav tako odpade novo kolo zaradi lanskoletne poškodbe. Potovanje odpade zaradi prihajajočega dojenčka, zlatnina in nakit pa ni po njegovem okusu. In bratranec se spomni izvrstne ideje. Kupili mu bomo plinski roštilj.

Velik balkon, a majhno stanovanje

Brat ima res majhno stanovanje, primerno za tričlansko družino. A ključni razlog za nakup tega stanovanja, je bila lepa in prostorna terasa. Terasa v toplih mesecih nadomesti majhno jedilnico. Na terasi tudi kdaj kaj skuha, uporabna pa je tudi za poležavanje v prijetni senci. Brat in njegova punca obožujeta mesne specialitete, zato je bila bratrančeva ideja za nakup plinskega roštilja izvrstna ideja.

Si že kar predstavljam, kako bomo sedeli ob poletnih večerih na terasi in dišalo bo po pečenju. Sproščeno vzdušje, prijetna družba in dobra hrana so recept za najlepša poletja. Plinski roštilj bo fenomenalno darilo.

YouTube video

Na lov za dobrim plinskim roštiljem

Bratova punca je bila zadolžena za zbiranje denarja. Njegov najboljši prijatelj pa se je podal po trgovinah na lov za res dobrim in velikim plinskim roštiljem. Izbral je takega z veliko površino za pečenje in enostavno postavitvijo oziroma premikanjem na kolesih. Pomembna je tudi velika odlagalna površina in pokrov s termometrom.

Plinski roštilj smo mu zavili v ogromno kartonasto škatlo, tako da se je moral kar potruditi pri odvijanju. Ko je končno prišel do darila, je bil osupel. Dobil je kar solzne oči. A to še ni bilo vse. Ker smo žar dobili res ugodno, smo mu zraven kupili še 10 kg mesnin za žar. Poskrbeli smo za pravo zabavo z novim plinskim roštiljem. Iz zabave pa smo vsi prišli siti.

Sodoben zalivalni sistem pretvori čas, ki ste ga porabili za zalivanje, v prosti čas. Preberi več …

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top